Έχετε ξεμείνει από ιδέες; 5 τρόποι για να εμπνευστείτε ξανά!

Κάποια στιγμή όλοι νιώθουμε ότι έχουμε ξεμείνει από ιδέες και χρειαζόμαστε πηγές έμπνευσης!

Υπάρχουν όμως συγκεκριμένες πηγές πού μας εμπνέουν οι οποίες είναι:

1. Να είστε ανοικτοί σε νέες εμπειρίες – η στασιμότητα είναι αυτή που κολλάει το μυαλό μας . Κάντε καινούργια πράγματα έξω από την καθημερινότητα σας από bungee jumping, spa day, μέχρι και δοκιμή νέου φαγητού.

2. Ταξιδέψτε ή ταξιδέψτε με το μυαλό σας – είναι το Νο1 πράγμα που σε εμπνέει! Ακόμη και τα ταξίδια που βλέπουμε μας ξεκολλάνε το μυαλό – κάνε κλικ εδώ για ταξίδια.

3. Διαβάστε βιβλίο – το διάβασμα ανέκαθεν ενέπνεε τους ανθρώπους – εκτός του ότι μαθαίνει κάτι καινούργιο μπορείς να βρεις πολλές ιδέες για βελτίωση.

4. Βρες χρόνο για τον εαυτό σου – όσο και αν φαίνεται παράξενο όλοι θέλουμε χρόνο μόνοι μας και αυτό είναι που μας αναζωογονεί (ιδανικός είναι ο διαλογισμός).

5. Σκέψου σαν παιδί – αυθόρμητα – αν μπορείς κιόλας κάνε αυθόρμητα πράγματα, βγες από το πρόγραμμα σου. Ο υπερ-προγραμματισμός των πάντων σου κλέβει την έμπνευση, ειδικά στην προσωπική ζωή.

Βρες και εσύ τι είναι αυτό που σε εμπνέει και δώσε έμφαση σε αυτό – κάνε το καθημερινή συνήθεια σου για να μην ξεμένεις ποτέ.

Christofi Vasiliki
Communication, Soft Skills
NAMA Certified Anger Management Specialist, 
PR Specialist
Trainer and Coach

Survey

What is the main reason people fail to engage at the workplace?

View Results

Loading ... Loading ...

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΜΕ ;

Για να συζητήσουμε για το πώς μπορεί η ομάδα μας να συμβάλει να επιτύχει η επιχείρηση σας τα επιθυμητά αποτελέσματα , παρακαλώΕπικοινωνήστε μαζί μας ►

ΓΝΩΜΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Πολύ εποικοδομητικό και δυνατό σεμινάριο για την επιχείρηση μου. Υπήρχε ενδιαφέρον καθ’ όλο το σεμινάριο και καθόλου κουραστικό.
Ειρήνη Κατσουρή, Ksatsouris Shops

Photo Gallery

Attend one of our seminars!

Έργα Συμβουλευτικής Πελατών

Conicon Client Story - Business Process Optimization