Live Online Training – Η Τέχνη της Διαχείρισης Ταλέντων: Καινοτόμες Προσεγγίσεις (Talent Management)

talent management seminar online

Ανακαλύψτε την επόμενη γενιά στη Διαχείριση Ταλέντων!

Μάθετε πώς να προσελκύετε, να αναπτύσσετε και να διατηρείτε ταλαντούχους εργαζόμενους στον οργανισμό σας, υιοθετώντας πρακτικές που αποδεδειγμένα αποδίδουν.

Αντικαταστήστε τις αναποτελεσματικές παραδοσιακές πρακτικές με εμπεριστατωμένες στρατηγικές βασισμένες στην έρευνα!

Αυτό το μοναδικό 4ωρο σεμινάριο έχει σχεδιαστεί ειδικά για επαγγελματίες Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού και Ταλέντων, εξοπλίζοντάς σας με τις πιο σύγχρονες τεχνικές για να ενσωματώσετε την συμπερίληψη σε κάθε στάδιο του κύκλου ζωής του ταλέντου στον οργανισμό σας. Αξιοποιήστε τις θεμελιώδεις γνώσεις σας για τις προσλήψεις χωρίς αποκλεισμούς και προχωρήστε σε μια ολιστική προσέγγιση διαχείρισης ταλέντων.

Seminar Brochure
Book Seminar

Μετά την παρακολούθηση του σεμιναρίου οι συμμετέχουσες/οντες θα είναι σε θέση να:

 • Αναγνωρίζουν και να Επιλέγουν Ταλέντα: Ανακαλύψτε τις πιο αποτελεσματικές πρακτικές και τεχνικές για την ανεύρεση των καλύτερων υποψηφίων.
 • Εφαρμόζουν Στρατηγικές Διατήρησης Ταλέντων: Μάθετε πώς να κρατάτε τους κορυφαίους εργαζόμενους σας και πως να αποτρέπετε την αποχώρησή τους από την επιχείρηση.
 • Μειώσουν την Προκατάληψη στην Επιλογή Προσωπικού: Εφαρμόστε μεθόδους για να διασφαλίσετε αντικειμενικές και δίκαιες αποφάσεις στις προσλήψεις.
 • Κατανοήσουν την Ψυχολογία της Κινητοποίησης και των Κινήτρων: Αξιοποιήστε εργαλεία της ψυχολογίας για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση και την ικανοποίηση των εργαζομένων σας.
 • Ενσωματώσουν τη Διαχείριση Ταλέντων στη Στρατηγική της Επιχείρησης: Αναπτύξτε μακροπρόθεσμες στρατηγικές που εξασφαλίζουν την επιτυχία και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχείρησής σας.

Δομή Σεμιναρίου:

Ενότητα 1: Το μοντέλο 4C της ένταξης.

Ενότητα 2: Το πλαίσιο FAIR για αντικειμενικές αποφάσεις ταλέντων.

Ενότητα 3: Το μοντέλο 4E για συμπερίληψη χωρίς αποκλεισμούς.

Ενότητα 4: Η προσέγγιση ACE για απόδοση.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της κατάρτισης, θα πραγματοποιούνται διαδραστικές συζητήσεις, ομαδικές δραστηριότητες και θα δοθούν παραδείγματα από τον πραγματικό κόσμο για να εμπλακούν οι συμμετέχουσες/οντες ενεργά, ώστε να διευκολυνθεί η πρακτική εφαρμογή των εννοιών που θα καλύπτονται. Οι συμμετέχουσες/οντες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να δικτυωθούν και να μοιραστούν εμπειρίες με τις/ους συναδέλφους τους, ενισχύοντας τη μαθησιακή τους εμπειρία και προωθώντας τη συνεργασία.

Σε ποιους Απευθύνεται:

Επαγγελματίες Ανθρώπινου Δυναμικού (HR), Στελέχη και Υπεύθυνους Διαχείρισης Ταλέντων, Στελέχη Προσλήψεων και Επιλογής Προσωπικού, Υπεύθυνους Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης, Ηγετικά Στελέχη και Διευθυντές, Επιχειρηματίες και Ιδιοκτήτες Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων, Επαγγελματίες με Ενδιαφέρον για την Ένταξη και Διαφορετικότητα.

Εξοπλισμός:

 • Δεν χρειάζονται ειδικές γνώσεις
 • Μόνο πρόσβαση σε γρήγορο ίντερνετ από:
  • PC or Laptop
  • Desktops (camera, microphone and speakers)
  • Android Tablet
  • iPads

Κατά την διάρκεια του Online Training θα μπορείτε να:

 • Συμμετέχετε
 • Θέτετε ερωτήσεις
 • Αλληλεπιδράτε
 • Κάνετε ασκήσεις
 • Πραγματοποιείτε άλλες δραστηριότητες, ακριβώς όπως στη δια ζώσης εκπαίδευση

Επωφεληθείτε από όλα τα πλεονεκτήματα της κατά πρόσωπο εκπαίδευσης χωρίς να ξοδεύετε χρόνο και κόστος διακίνησης.

*Το Σεμινάριο μπορεί να διοργανωθεί και σε Ενδοεπιχειρησιακό Επίπεδο προσαρμοσμένο στις ανάγκες της Εταιρείας σας

Όλη η ύλη αλλά κυρίως οι μελέτες περίπτωσης και οι ασκήσεις βασίζονται σε εφαρμοσμένες στην πράξη μεθόδους, εργαλεία και τεχνικές που έχει εφαρμόσει η Δρ Άντρη Γεωργιάδου η οποία είναι μια καταξιωμένη καθηγήτρια Πανεπιστημίου,  εκπαιδεύτρια και αυθεντία στον τομέα με διεθνή διαπιστευτήρια και εκτενή εμπειρία.

Ως Διευθύντρια External Engagement και Διευθύντρια του διαπιστευμένου από το CIPD μεταπτυχιακού προγράμματος MSc HRM στο Nottingham University Business School, διαθέτει πλούσιες γνώσεις. Με θέσεις που κατείχε σε φημισμένα ιδρύματα όπως το Penn State και το London School of Economics, συνδυάζει την ακαδημαϊκή αριστεία με την πρακτική εμπειρία σε διεθνείς οργανισμούς όπως η HSBC. Η Δρ Γεωργιάδου είναι διεθνώς αναγνωρισμένη εμπειρογνώμονας σε θέματα διαφορετικότητας και συμπερίληψης στο χώρο εργασίας, πρωτοπορώντας στον τομέα και συμβάλλοντας στην ανάπτυξη προτύπων του κλάδου. Η μέθοδος διδασκαλίας θα είναι ένα μείγμα διάλεξης, συζήτησης και πρακτικής εξάσκησης, ώστε να βοηθήσει τις/ους συμμετέχουσες/οντες να κατανοήσουν καλύτερα την θεματολογία του προγράμματος.

Κάντε click εδώ για να διαβάσετε το πλήρες βιογραφικό της Δρ. Άντρης Γεωργιάδου

ΗΜ/ΝΙΑ: 24 (Τρίτη) Σεπτεμβρίου 2024
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 4 ώρες (11:00 – 15:00)
ΓΛΩΣΣΑ: Ελληνική
ΑΞΙΑ: €120 + ΦΠΑ

Για εγγραφές 3 ατόμων και πάνω από την ίδια εταιρεία προσφέρεται 15% έκπτωση!

Το πιο πάνω ποσό περιλαμβάνει:

 • Συμμετοχή στο σεμινάριο
 • Το υλικό του σεμιναρίου σε ηλεκτρονική μορφή
 • Το πιστοποιητικό παρακολούθησης

Live Online Training – Η Τέχνη της Διαχείρισης Ταλέντων: Καινοτόμες Προσεγγίσεις (Talent Management)


Name(s) of Participant(s)
Contact person (The communication will be with this person)
Email of participants for Online programmes
Name of Company and TIC for the invoice
Job position
Participant Motivation
Address, Postal Code & Town
Telephone
Contact Person Email
Participant email where the invitation will be sent to join the Online Training
The course/seminar is payable in advance. Please indicate how / when payment will be made:
Αποδέχομαι τους όρους και προϋποθέσεις. ´ Άτομα τα οποία έχουν δηλώσει συμμετοχή και προχωρούν σε ακύρωση επιβαρύνονται με μέρος του κόστους συμμετοχής ως ακολούθως: - Ακύρωση 15 ημέρες πριν από το σεμινάριο = 30% επιβάρυνση του συνολικού κόστους συμμετοχής - Ακύρωση μία εβδομάδα πριν από το σεμινάριο = Ολόκληρο το κόστος συμμετοχής. Σε περίπτωση ακύρωσης , το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει όλο το ποσό πριν την αφαίρεση της επιχορήγηση της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου ( όπου εφαρμόζεται ) Σημαντική προϋπόθεση: Παρακαλώ σημειώστε ότι η δήλωση συμμετοχής στο σεμινάριο δεν εξασφαλίζει την κράτηση στο σεμινάριο και ως εκ τούτου την συμμετοχή σας μέχρι την εξόφληση του δικαιώματος συμμετοχής. Η Conicon διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει μια δήλωση συμμετοχής και να αποδεχτεί μια άλλη στην βάση της ημερομηνίας εξόφλησης του δικαιώματος συμμετοχής και την διαθεσιμότητα θέσεων στο σεμινάριο.

 

I accept the terms and conditions* In case of your cancellation, you are still responsible for the payment of the participation cost as follows: - Cancellation 15 days prior to the course - 30% of the total cost of participation. - Cancellation less than a week prior to the course - full cost of participation. In case of cancellation , the total cost includes the cost before the application of the subsidy of the Human Resource Development Authority of Cyprus ( if applicable). Important condition: Please note that the booking form does not guarantee the reservation in the seminar and therefore your participation until the payment of the fees to participate is received. Conicon reserves the right to cancel one registration and accept another based on first paid first served basis and the availability of seminar seats.

 

Privacy policy

Survey

Do you feel that communication is a two-way process in your organization?

View Results

Loading ... Loading ...

Πως μπορούμε να Συμβάλουμε;

Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς ή την επιχείρηση σας

Seminars & events

Events in Ιούλιος 2024

Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυριακή
2024 07 01
2024 07 02
2024 07 03
2024 07 04
2024 07 05
2024 07 06
2024 07 07
2024 07 08
2024 07 09
2024 07 10
2024 07 11
2024 07 12
2024 07 13
2024 07 14
2024 07 15
2024 07 16
2024 07 17
2024 07 18
2024 07 19
2024 07 20
2024 07 21
2024 07 22
2024 07 23
2024 07 24
2024 07 25
2024 07 26
2024 07 27
2024 07 28
2024 07 29
2024 07 30
2024 07 31
2024 08 01
2024 08 02
2024 08 03
2024 08 04

Testimonials