Θέλετε άτομα με υψηλή απόδοση στην επιχείρηση σας?

Μάθετε να χτίζετε σχέσεις αμοιβαίου οφέλους με τους ανθρώπους σας βασισμένες στην απόδοση τους.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα 5 βήματα για να γίνει αυτό:

1. Καθορίστε τι αναμένεται από άποψη αποτελεσμάτων συγκεκριμένα, μετρήσιμα και με χρονικό περιθώριο.

2. Εξασφαλίστε ότι οι άνθρωποι έχουν τους απαραίτητους πόρους για να επιτύχουν ή ακόμα και να υπερβούν τα παραπάνω αποτελέσματα.

3. Παρέχετε όπου απαιτείται ένα πλαίσιο καθοδήγησης, coaching και εκπαίδευσης και συχνή ανατροφοδότηση. Οι ετήσιες εκτιμήσεις απόδοσης δεν είναι επαρκείς!

4. Καθορίστε και συμφωνήστε ένα πλαίσιο αναφοράς και λογοδοσίας.

5. Καθορίστε και συμφωνήστε τις συνέπειες με βάση τα αποτελέσματα. Πρέπει να υπάρχουν τόσο θετικά (κίνητρα) όσο και αρνητικές συνέπειες.

Τα παραπάνω βήματα πρέπει να εφαρμόζονται κατά την πρόσληψη και κατά τη διάρκεια της εργασίας ενός ατόμου, καθώς και κάθε φορά που του αναθέτετε εργασία.

Εάν εφαρμόσετε τα παραπάνω βήματα, τότε θα δημιουργήσετε μια κουλτούρα αποδόσεων και θα εξοπλίσετε τους ανθρώπους σας με τη δυνατότητα να σας δίνουν αποτελέσματα παρά δικαιολογίες.

Yiannakis Mouzouris
B.Sc. Mech. Eng. M.Sc. Mgt
Performance Management Specialist

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘHΣΟΥΜΕ;

Για να συζητήσουμε για το πώς η ομάδα μας μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας να επιτύχει πραγματικά αποτελέσματα, παρακαλώ
Επικοινωνείστε μαζί μας ►

ΓΝΩΜΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Το σεμινάριο ήταν πολύ ενδιαφέρον! Με βοήθησε να κατανοήσω κάποια πράγματα (όπως τη γλώσσα του σώματος, ή τη διαχείριση του άγχους) που ήταν δύσκολο για μένα να διαχειριστώ. Επίσης πιστεύω ότι θα μπορώ να αντιμετωπίζω καλύτερα τους συναδέλφους, προϊσταμένους, πελάτες
Χρίστου Έλλη, Τσιμεντοποιεία Βασιλικού Δημόσια Εταιρεία ΛΤΔ

Photo Gallery

Attend one of our seminars!

Έργα Συμβουλευτικής Πελατών

Conicon Client Story - Business Process Optimization