Τι Δεν είναι Δημόσιες Σχέσεις – 8 πρακτικές που πρέπει να αποφύγετε αν θέλετε να εφαρμόσετε επιτυχημένες Δημόσιες Σχέσεις με τους πελάτες σας;

Οι δημόσιες σχέσεις στο μυαλό μας έχουν παρεξηγηθεί…Έτσι πιο κάτω θα σας δώσω 8 πρακτικές που πρέπει να αποφύγετε για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα και να καθοδηγείτε αυτούς που θα αναλάβουν να κάνουν αυτή την δουλειά:

1. Να προσλάβετε ένα γραφείο ή ένα άτομο για να αναλάβει τις Δημόσιες Σχέσεις της εταιρείας σας χωρίς να έχετε προσδιορίσει και διασαφηνίσει θεμελιώδη ζητήματα για εσάς. Πρέπει να υπάρχει επικοινωνία με αυτά τα άτομα για να πετύχουν οι στρατηγικές που θα εφαρμόσετε.
2. Να απευθύνεστε σε όλο τον κόσμο! βρείτε ποιο είναι το στοχευομενο σας κοινό και πιάστε τον παλμό του
3. Να πιστεύετε ότι το κοινό ξέρει αυτά που νομίζετε ότι ξέρει – Μάθετε τι πραγματικά νομίζουν και γνωρίζουν για εσάς.
4. Να αντιγράφετε του ανταγωνιστές σας!! είναι το πιο εύκολο αλλά το κοινό μπορεί να μάθει ανα πάσα στιγμή ποιος ήταν ο πρωτοπόρος.
5. Να εκτίθεστε χωρίς σκοπό σε ΜΜΕ ή κοινωνικά δίκτυα – βγείτε όταν έχετε πραγματικά να πείτε κάτι.
6. Να υπερ-επικοινωνείτε με το κοινό σας και να γίνεστε φορτικοί… Αυτό που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι δεν είναι δημόσιες σχέσεις. Το ονομάζω «φίτσιο».
7. Να κάνετε σπασμωδικές επικοινωνιακές κινήσεις – σχεδιάστε μια στρατηγική επικοινωνίας – το κοινό περιμένει από εσάς να το καθοδηγήσετε.
8. Να θυσιάζετε τις αξίες σας στον βωμό των likes …. Ότι επικοινωνείτε προς τα έξω να αντιπροσωπεύετε την εταιρείας σας ή τον εαυτό σας και αυτό που πρεσβεύει

Οι πιο πάνω τρόποι είναι το ελάχιστο το οποίο πρέπει να ξέρεις. Οι δημόσιες σχέσεις έχουν τεχνικές, στρατηγικές και μεθόδους που αν τα χρησιμοποιήσεις σωστά μπορείς να επιτύχεις…. Μην κάνεις πειράματα. Να θυμάστε ότι οι δημόσιες σχέσεις είναι μέρος ευρύτερα της Στρατηγικής Μάρκετινγκ σου.

Οι άνθρωποι βαριούνται τα ίδια. Θέλουν και χρειάζονται αυτό που θες και εσύ ! Δώσε τους το.

Christofi Vasiliki
Communication, Soft Skills and PR Specialist – Trainer and Coach
Conicon Ltd

 

 

Survey

What is the main reason people fail to engage at the workplace?

View Results

Loading ... Loading ...

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΜΕ ;

Για να συζητήσουμε για το πώς μπορεί η ομάδα μας να συμβάλει να επιτύχει η επιχείρηση σας τα επιθυμητά αποτελέσματα , παρακαλώΕπικοινωνήστε μαζί μας ►

ΓΝΩΜΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Πρωτότυπο, χρήσιμο και life change σεμινάριο όπου έμαθα πώς να κάνω στην πράξη αυτά που θέλω. Η εκπαιδεύτρια ήταν άρτια, μεταδοτική, πρόσχαρη και πολύ άνετη. I loved her!!!

Έλενα Κυπριανού Μοδέστου, Ιωαννίδης Δημητρίου Δ.Ε.Π.Ε

Photo Gallery

Attend one of our seminars!

Έργα Συμβουλευτικής Πελατών

Conicon Client Story - Business Process Optimization