Που νομίζετε ότι βρίσκεται η επιτυχία μιας εκδήλωσης ?

Καθώς παρέδιδα το σεμινάριο των Δημοσίων Σχέσεων την προηγούμενη εβδομάδα, φτάσαμε κάποια στιγμή στο σημείο όπου λέγαμε για τις άκρως επιτυχημένες εκδηλώσεις που συμβαίνουν τουλάχιστον για την Κύπρο. Όπως ξέρετε πολύ καλά η διοργάνωση εκδηλώσεων είναι μέρος των Δημοσίων Σχέσεων.

Τότε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον , όπως κάνω πάντα , ρώτησα τους συμμετέχοντες ποιο ήταν το τελευταίο event που είχαν πάει το οποίο τους έκανε τρομερή εντύπωση.

Μόλις έκανα την ερώτηση , είδα στα μάτια των περισσότερων μια αμηχανία και αβεβαιότητα. Σαν να έλεγαν από μέσα τους «event ?? επιτυχημένο ??». Δύο κοπέλες ανέφεραν 2 events τα οποία ομολογουμένως ήταν επιτυχημένα , το ένα ήταν για μόδα και το άλλο για έπιπλα. Μας ανέφεραν τους λόγους που τα θυμούνταν ακόμα, δηλαδή τι τους έκανε εντύπωση.

Και τότε τους ρώτησα που νομίζουν ότι οφείλεται το γεγονός ότι δεν υπάρχουν events τα οποία σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Μετά από συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων καταλήξαμε στο σε τι υστερούν οι εκδηλώσεις στην Κύπρο , και αυτό είναι το «Concept» , η δημιουργική αυτή ιδέα που θα εντυπωσιάσει το κοινό και θα του ενεργοποιήσει το συναίσθημα.

Δηλαδή αυτό που θα κάνει τον καθένα από εμάς να θυμάται το event και να μιλάει για αυτό και την εταιρεία που το διοργάνωσε για πάντα.

Το πιο σημαντικό στοιχείο σε ένα event είναι αυτό το ΚΑΤΙ το οποίο θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του κόσμου.

Και αναρωτιέμαι γιατί μεγάλες εταιρείες , μικρές , εστιατόρια , μαγαζιά ξοδεύουν μεγάλα ποσά για να κάνουν εκδηλώσεις οι οποίες είναι χωρίς χρώμα , ιδέες και concept,στην ουσία δεν δίνουν τίποτα στα άτομα που θα παρευρεθούν.

Αν είναι να κάνουν αυτά τα είδη εκδηλώσεων καλύτερα να δώσουν τα λεφτά να βρουν τι μπορεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κόσμου και να μπορούν να στέψουν την εκδήλωση με απόλυτη επιτυχία .

Ο κόσμος θέλει concept / θέμα  για το event , δώρα και κάτι να του κεντρίσει το ενδιαφέρον, όλα τα υπόλοιπα δεν τα θυμάται καν.

Οπότε την επόμενη φορά που θα σκεφτείτε να κάνετε ένα event κάντε το να είναι ΤΟ κάτι διαφορετικό ,αυτό που θα κάνει τον κόσμο να μιλάει για αυτό , να το θυμάται και να σας αναφέρει σε συζητήσεις όπως έγινε στο σεμινάριο.

Μετά από αυτό τι άλλο θα θέλετε ????

Χριστοφή Βασιλική

Εκπαιδεύτρια – Επικοινωνιολόγος

ConiconLtd

Survey

Do you feel that communication is a two-way process in your organization?

View Results

Loading ... Loading ...

Πως μπορούμε να Συμβάλλουμε;

Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς ή την επιχείρηση σας

Testimonials

Ήταν ένα εξαιρετικό, επαγγελματικό και άκρως αποτελεσματικό σεμινάριο. Η εκπαιδεύτρια έχει την ικανότητα να σε προσεγγίσει σε ανθρώπινο επίπεδο και να σε κάνει να ξεδιπλώσεις στοιχεία του χαρακτήρα σου που έχεις μέσα σου. Πολύ βοηθητικό στο να κτίσεις ένα σωστό επαγγελμα… Read more
Κική Χαραλάμπους