Άρθρα

Διοικείς την Επιχείρηση σου στη βάση Στρατηγικού Σχεδιασμού ή στη βάση Λογιστικών Προϋπολογισμών;

Link banners 19

Λοιπόν, πολλές επιχειρήσεις δυστυχώς δεν οδηγούν την ανάπτυξη και ευημερία στη βάση στρατηγικής και στρατηγικών επιλογών παρόλο που αρκετές δηλώνουν ότι διαθέτουν Στρατηγικό και Επιχειρησιακό Σχέδιο.

(περισσότερα…)

Ο Παραδοσιακός Στρατηγικός Επιχειρηματικός Προγραμματισμός Vs Ο Σύγχρονος Στρατηγικός Επιχειρηματικός Προγραμματισμός

Link banners 9

O Στρατηγικός Επιχειρηματικός Σχεδιασμός έχει εξελιχθεί σημαντικά ως απάντηση στο ασταθές, αβέβαιο και ανατρεπτικό επιχειρηματικό περιβάλλον των τελευταίων ετών. Αυτή η αλλαγή οφείλεται κυρίως στην αναγνώριση ότι οι παραδοσιακές, μακροπρόθεσμες μέθοδοι στρατηγικού σχεδιασμού είναι συχνά ακατάλληλες για την πλοήγηση στο σημερινό ταχέως μεταβαλλόμενο επιχειρείν. (περισσότερα…)

Ο καθένας πιστεύει ότι η Επιχείρηση του είναι Διαφορετική και πιο Περίπλοκη από αυτή των άλλων!

Link banners 7

Στα 28 χρόνια καριέρας ως σύμβουλος διαχείρισης, συχνά με προκάλεσε η δήλωση πολλών πελατών σε όλους τους τομείς ότι η επιχείρηση τους είναι διαφορετική και πιο περίπλοκη από αυτή άλλων και ως εκ τούτου τα ζητήματα και οι προκλήσεις τους είναι πολύπλοκα. Στην πραγματικότητα, 2 στους 5 ιδιοκτήτες επιχειρήσεων έχουν δηλώσει τα παραπάνω με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

(περισσότερα…)

Οι παραδοσιακές Τεχνικές πωλήσεων είναι πλέον παρωχημένες!

texnikes peithous

Η πειθώ κατά την διάρκεια των πωλήσεων είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη εξαιρετικών αποτελεσμάτων και δεν αφορά την προώθηση προϊόντων στους πελάτες, αλλά την κατανόηση των αναγκών τους και την παρουσίαση λύσεων που αντιμετωπίζουν πραγματικά τα σημεία “πόνου” τους.

(περισσότερα…)

How Employees Respond to Business Performance Requirements and Why!

How Employees Respond to Business Performance Requirements and Why 2

I have spent almost my entire career-27 years now, in executive management and professional training and management consulting.

(περισσότερα…)

Τι μας διδάσκει η Φυσική για την μοντελοποίηση της επιχείρησης: Στατική Vs Δυναμική μοντελοποίηση

Link banners 1

Όλοι όσοι ασχολούνται με τις επιχειρήσεις σήμερα αναγνωρίζουν ότι οι οικονομίες και κοινωνίες είναι γεμάτες με αβεβαιότητα. Τι σημαίνει όμως αυτό πραγματικά;

(περισσότερα…)

Σταματήστε να κατηγορείτε την Πανδημία για την Κακή ή Αδιάφορη Εξυπηρέτηση των Πελατών σας!

bad customer service

Η αλήθεια είναι ότι η πανδημία υπογράμμισε ότι ο τρόπος και οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν πολλές εταιρείες/οργανισμοί για να εξυπηρετούν τους πελάτες, είναι κακός και ότι έχουν απομακρυνθεί εδώ και πολύ καιρό από την άψογη ή ακόμη και την βασική εξυπηρέτηση του πελάτη.

(περισσότερα…)

Επαγγελματίας: Τι είναι αυτό που απαιτείται

epaggelmatias ti apaiteitai

Ο Επαγγελματισμός είναι αυτό που απαιτείται από όλους μας, σε όλα τα επαγγέλματα ανεξαρτήτως θέσης, και είναι αυτό που πολλές φορές έρχεται και επηρεάζει αρνητικά την επαγγελματική μας ζωή και έχουμε ανεπιθύμητα αποτελέσματα.

(περισσότερα…)

4 Πράγματα που Κάνετε στα Κοινωνικά Δίκτυα και σας Επηρεάζουν Αρνητικά

4 lathoi sta koinwnika diktya

Τα κοινωνικά δίκτυα είναι μέρος της ζωής μας, καθώς είναι ένα εξαίρετο κανάλι επικοινωνίας το οποίο μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε υπέρ μας ή κατά μας.

(περισσότερα…)

5 Βήματα Επίλυσης Συγκρούσεων για Προϊσταμένους

5 bimata epilisis diaforwn apo proistamenous

Οι συγκρούσεις στον χώρο εργασίας είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο για αυτό ακριβώς τον λόγο είναι απαραίτητο να υπάρχει μια δομημένη διαδικασία / στρατηγική για επίλυση συγκρούσεων από Προϊσταμένους και του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού.

(περισσότερα…)

Survey

Do you feel that communication is a two-way process in your organization?

View Results

Loading ... Loading ...

Πως μπορούμε να Συμβάλλουμε;

Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς ή την επιχείρηση σας

Testimonials

Η Κυρία Βασιλική ήταν χαμογελαστή, πολύ θετική και μεταδοτική και μας εξήγησε τα πάντα λεπτομερώς. Την εκτιμώ πάρα πολύ! Οι γνώσεις που μας μετέδωσε είναι αφάνταστα χρήσιμες για να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης μας τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική μας ζωή. Σε ευχ… Read more
Λουκία Ταντελέ Κουκλή, Κοινοτικό Συμβούλιο Αυγόρου