Άρθρα

5 Τρόποι για να έχεις Θετική στάση στο χώρο εργασίας σου

Η θετική ενέργεια είναι στάση ζωής! Είναι ο τρόπος που βλέπουμε τα πράγματα που έρχονται στην ζωή μας είτε αυτά είναι επαγγελματικά ή προσωπικά.  Η θετική ενέργεια δεν μπορεί να φθαρεί αλλά ούτε να αλλάξει μέσα από τις εμπειρίες από μόνη της. Εμείς κάνουμε την επιλογή για το πώς βλέπουμε τα πράγματα που έρχονται.

(περισσότερα…)

(English) How to become a Business Consultant without Grey Hair – Α Real Story

When I started operating in UAE as a Business Consultant, 18 years ago at the age of 37, I had to go through a process of obtaining a Consultant’s Licence which among other things included an interview with the Department of Trade and Industry in Dubai.

(περισσότερα…)

8 Βήματα για να επιλύσεις μια διαφωνία ή σύγκρουση

Οι διαφωνίες και οι συγκρούσεις είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο στο εργασιακό περιβάλλον αλλά και στο οικογενειακό.
Έτσι ακολουθώντας τα πιο κάτω βήματα θα είστε σε θέση να βρίσκετε λύσεις και όχι προβλήματα.

(περισσότερα…)

Οι 2 πιο σημαντικές και οι 2 άσχετες ερωτήσεις που πρέπει να ρωτήσετε τους Συμβούλους και τους Εκπαιδευτές προτού τους προσλάβετε

(περισσότερα…)

Η Σύγχρονη Αντίληψη του Marketing και των Πωλήσεων

Το Marketing και οι Πωλήσεις πλέον πάνε μαζί στο σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον το οποίο χαρακτηρίζεται από πληροφόρηση και παραπληροφόρηση, ψηλές ταχύτητες, μεγάλες, συχνές και ακαριαίες αλλαγές. Όλα αυτά δημιουργούν ένα περιβάλλον συνεχούς αβεβαιότητας και κατεπέκταση σύγχυσης του καταναλωτή και των αγορών.

(περισσότερα…)

Η επιθετική Επικοινωνία με πελάτες τους φέρνει κοντά σας ή απλά τους απομακρύνει;

Καθημερινά έχουμε επικοινωνία με πελάτες, έτσι μέσα από τον τρόπο που εκφραζόμαστε καθορίζονται οι μετέπειτα πράξεις των πελατών αλλά και οι δικές μας.

(περισσότερα…)

8 Τρόποι να ενισχύσετε την επικοινωνία σας

Το να μπορείς να επικοινωνείς αποτελεσματικά στις μέρες μας είναι πρόκληση, καθώς ο καθένας προσπαθεί να επικοινωνήσει τα δικά του θέματα χωρίς να λαμβάνει πολλές φορές υπόψιν του τα άτομα που έχει απέναντι του. Έτσι πιο κάτω θα μοιραστώ μαζί σας 8 πρακτικούς τρόπους για να ενισχύσετε την επικοινωνία σας.

(περισσότερα…)

Τι Δεν είναι Δημόσιες Σχέσεις – 8 πρακτικές που πρέπει να αποφύγετε αν θέλετε να εφαρμόσετε επιτυχημένες Δημόσιες Σχέσεις με τους πελάτες σας;

Οι δημόσιες σχέσεις στο μυαλό μας έχουν παρεξηγηθεί…Έτσι πιο κάτω θα σας δώσω 8 πρακτικές που πρέπει να αποφύγετε για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα και να καθοδηγείτε αυτούς που θα αναλάβουν να κάνουν αυτή την δουλειά:

(περισσότερα…)

(English) The Problem often is the way Business Owners see the Problem in their Business.

Almost my daily routine for the last 20 years contains one way or another management consulting. I encounter the same challenge over and over again. Business owners see business problems in an over simplified way. Moreover, because of that, their perception of problem solution is limited and quite often illussional, as if there is a “magic stick”.

(περισσότερα…)

Διοίκηση ή Υπο-Διοίκηση

Στα 28 χρόνια εμπειρίας μου εκ των οποίων 2 στις ΗΠΑ, 6 στην Βιομηχανία σε Διευθυντικές θέσεις και 22 ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων στην Κύπρο και το εξωτερικό, έχω διαπιστώσει πολλές φορές ότι στην Κύπρο οι περισσότερες επιχειρήσεις από μικρές μέχρι τις μεγαλύτερες είναι υπο-διοικούμενες (Under managed).

(περισσότερα…)

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘHΣΟΥΜΕ;

Για να συζητήσουμε για το πώς η ομάδα μας μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας να επιτύχει πραγματικά αποτελέσματα, παρακαλώ
Επικοινωνείστε μαζί μας ►

ΓΝΩΜΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Εξαιρετικό σεμινάριο!  
Γεώργιος Γεωργίου, IMCO

Photo Gallery

Attend one of our seminars!

Έργα Συμβουλευτικής Πελατών

Conicon Client Story - Business Process Optimization