Γνώμες Πελατών

Μέσα από τα λόγια των πελατών μας, μπορείτε να διαπιστώσετε γιατί επιλέγουν την Conicon ως συνεργάτη τους στους τομείς της εκπαίδευσης και της συμβουλευτικής:

Γνώμες Πελατών για τις Εκπαιδευτικές μας Υπηρεσίες

Ο Κος Γιαννάκης Μουζούρης είναι ένα φυσικό ταλέντο! Έχει την ικανότητα να εξάγει εσωτερικά ταλέντα που ήταν είτε ανεκμετάλλευτα ή παγιδευμένα μέσα μας. Ο ίδιος επιμένει ότι οι ικανότητες κάποιου υπερτερούν κατά πολύ από τους προσωπικούς του περιορισμούς. Ο κ Γιαννάκης είναι διορατικός και έχει την ικανότητα να διασκεδάζει τον άλλον καθώς τον καθοδηγεί για αυτο – κινητοποίηση … και με αυτήν την κινητοποίηση, θα κάνετε πράγματα που νομίζατε ότι ήταν είτε μακριά ή αδύνατα… Θα λάμψετε!
Ο κ Γιαννάκης διαθέτει ισχυρές επικοινωνιακές δεξιότητες, εκπαιδευτικές ικανότητες, ζήλο και αφοσίωση που μου έδωσαν την δυνατότητα να “βρω την φωνή μου” μέσα στον εργασιακό μου χώρο. Θα ήθελα να συστήσω τον Κύριο Γιαννάκη σε όλους όσους επιθυμούν έναν πρωταθλητή για τη βελτίωση της επικοινωνίας τους και εκπαίδευση σε θέματα διοίκησης και ηγεσίας.
Ήταν αφοσιωμένος, ενθουσιώδης και με δημιουργική προσέγγιση … Ήταν πραγματικά χαρά μου να συνεργαστώ μαζί του.
Έκανε μια ισχυρή και συναρπαστική παρουσίαση. Το χιούμορ σου ήταν διασκεδαστικό και αναζωογονητικό. Το ύφος της επικοινωνίας σου ήταν μοναδικό και εμπνευσμένο. Έφευγα από κάθε εκπαιδευτική συνάντηση σκεπτόμενη πώς θα κάνω τα πράγματα διαφορετικά και πιο επαγγελματικά.
Η ομιλία σου ήταν ηλεκτρισμένη! Σε ευχαριστώ πολύ για την παροχή κινήτρων και την έμπνευση που μου έδωσες. Ακόμα μιλάω παντού για το ισχυρό αυτό πρόγραμμα.
Κύριε Γιαννάκη, ήσουν επαγγελματίας, και προσάρμοσες το Πρόγραμμα στις ανάγκες μου. Οι ερωτήσεις, ο τρόπος που ήταν προσαρμοσμένο το πρόγραμμα και το συμπληρωματικό υλικό, όλα υποστήριξαν τους στόχους μου με όμορφο τρόπο!
Σε ευχαριστώ για τον ενθουσιασμό σου, το χιούμορ και την εξειδίκευση σου στο θέμα και ιδιαίτερα σε ευχαριστώ που δαπάνησες τόσο ποιοτικό χρόνο με το ακροατήριό σου.

Christina Ghetea, NAVYMAR SHIPPING COMPANY LIMITED

 

Η Κυρία Βασιλική ήταν χαμογελαστή, πολύ θετική και μεταδοτική και μας εξήγησε τα πάντα λεπτομερώς. Την εκτιμώ πάρα πολύ! Οι γνώσεις που μας μετέδωσε είναι αφάνταστα χρήσιμες για να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης μας τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική μας ζωή. Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!! Καλή συνέχεια στην ζωή σου και την καριέρα σου στον χώρο εργασίας σου!

Λουκία Ταντελέ Κουκλή, Κοινοτικό Συμβούλιο Αυγόρου

 

Στον σημερινό ανταγωνιστικό επιχειρηματικό κόσμο και τη δύσκολη οικονομία, η γνώση μέσω αποτελεσματικής εκπαίδευσης είναι πιο απαραίτητη από ποτέ. Το πρόγραμμα αυτό άφησε σε εμένα προσωπικά, ισχυρά εργαλεία έτσι ώστε να μπορέσω να αναπτύξω όσα έχω μάθει για να με οδηγήσουν στην επιτυχία επαγγελματικά και προσωπικά. Το πρόγραμμα ήταν πολύ σωστά οργανωμένο / δομημένο και ο κος Γιαννάκης Μουζούρης είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος με απίστευτη μεταδοτικότητα και γνώστης του αντικειμένου. Άξιζε το κάθε λεπτό και σας το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Σας ευχαριστώ!

Μαρία Παπαλεοντίου, Ορθοδοντικό και Παιδοδοντιατρικό κέντρο Π.Ν. Κόκκινος

Να συγχαρώ από καρδιάς τη Βασιλική για την παρουσίαση της!! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!!

Γιώτα Νικολαΐδου, Streetsmart Solutions Ltd

More Clients Testimonials for our Training Services

 

Conicon Client Testimonials 3

Γνώμες Πελατών για τις Συμβουλευτικές μας Υπηρεσίες

Η εταιρεία μας έχει συνεργαστεί με την Conicon Ltd σε διάφορα έργα/μελέτες, ιδίως με τον κο. Μουζούρη. Η Conicon Ltd έχει συμβάλλει στην ανάπτυξη της επιχείρησης μας σε ένα πλαίσιο συνεργασίας στον τομέα της παροχής συμβουλευτικής/καθοδήγησης για τις πωλήσεις, οικονομικά και αξιολόγηση προσωπικού. Ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος με το επίπεδο απόδοσης του κου. Μουζούρη σε όλα τα έργα/μελέτες και στις συστάσεις του που τέθηκαν σε εφαρμογή. Ο κος. Γιαννάκης Μουζούρης έχει επιδείξει εξαιρετικές γνώσεις στα θέματα που ανέλαβε και παρουσίασε έξυπνες επιχειρηματικές πρακτικές. Είναι πλήρως δεσμευμένος και αφοσιωμένος στα συμφέροντα των πελατών του και ακολουθεί πάντα το χρονοδιάγραμμα του έργου χωρίς καμία αρνητική επίδρασης στην ποιότητα. Η ομάδα της Conicon Ltd είναι ενθουσιώδης και θετική. Ήταν πραγματικά χαρά μου να συνεργαστώ μαζί του τόσο από ανθρώπινη αλλά και επαγγελματική σκοπιά.

Πολύβιος Λαζαρίδης, Γενικός Διευθυντής της Agrolan, Μέλος της MSJ Jacovides Group of Companies

 

Ακόμα μια ιστορία επιτυχίας για το Columbia Beach Hotel Pissouri. Με περηφάνια ανακοινώνει την πιστοποίηση του ξενοδοχείου με το Διεθνές Πρότυπο Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001. Το ξενοδοχείο είναι επίσης το πρώτο που θα ολοκληρώσει τις απαιτήσεις των Χρηματοδοτούμενων από την Ε.Ε, Πιλοτικού σχεδίου LIFE. Σύντομα θα ανακοινώσει την συμμόρφωση Νο. 1836/93, EMAS. Το όλο έργο ολοκληρώθηκε με την υποστήριξη της CONICON σε λιγότερο από 8 μήνες.

Columbia Beach Hotel

 

Βεβαιώνουμε ότι είχε ανατεθεί στην ConiCon Ltd να βοηθήσει με την ανάπτυξη και εφαρμογή του Συστήματος Ποιότητας της Εταιρείας μας, το οποίο ακολουθεί τις απαιτήσεις του ISO 9001. Με μεγάλη μας χαρά σας βεβαιώνουμε ότι το προαναφερθέν Σύστημα Ποιότητας εγκαταστάθηκε με τη στήριξη και την άριστη συνεργασία μας με τον Κ. Γιαννάκη Μουζούρη, ο οποίος ήταν ο Υπεύθυνος Σύμβουλος κατά τη διάρκεια υλοποίησης του έργου.

Dobson Fleet Management Ltd

More Clients Testimonials for our Consulting Services

Γενικές Γνώμες Πελατών

Αγαπητέ Κε. Μουζούρη,
Εκ μέρους του Δ.Σ. και της Διεύθυνσης του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά, για την εξαίρετη παρουσίαση σας και τα εκπαιδευτικά «εργαστήρια», για τα θέματα του Συστήματος Αξιολόγησης Προσωπικού και για την διαχρονική συνεργασία που έχουμε γενικά.
Ευελπιστώ όπως η  συνεργασία μας θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

Κώστας Νικολαΐδης
Ανώτερος Γενικός Διευθυντής, Διευθυντής Προσωπικού και Διοίκησης
Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου (ΡΙΚ)

 

Το σεμινάριο ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητικό και ευχάριστο. Ήταν απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του καθενός μας και στα θέματα με τα οποία ερχόμαστε αντιμέτωποι καθημερινά στο χώρο εργασίας μας. Η Βασιλική είναι εξαιρετική, απόλυτα επικοινωνιακή και ικανότατη εκπαιδεύτρια. Ευχαριστούμε.

Αριλένα Κωνσταντίνου, Aphrodite Hills Property Management Ltd

 

Εξαιρετικό Σεμινάριο! Μέσα από ομαδικές ασκήσεις και case studies μάθαμε να σκεφτόμαστε εκτός του κουτιού. Μας έδωσε πολύ αυτοπεποίθηση! Μάθαμε ποιες είναι οι ικανότητες μας και πώς να τις χρησιμοποιούμε για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Carissa Pouyioukka, Ocean Basket Franchise Ltd

 

Υψηλού επιπέδου σεμινάριο με ενδιαφέρουσα θεματολογία. Η εκπαιδεύτρια ήταν άψογη και φρόντιζε συνεχώς να αντιλαμβανόμαστε επαρκώς τα ζητούμενο θέμα. Επιπλέον ήταν πολύ σημαντικό ότι χρησιμοποιούσε αληθινά παραδείγματα από καθημερινές πραγματικές καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε.

Ομηρία Σεργίδου, Εθνική Ασφαλιστική

 

Περιεκτικό, αναλυτικό και πολύ βοηθητικό σεμινάριο! Εξαιρετικό! Καλύφθηκαν πολλά θέματα επικοινωνίας και η Βασιλική ήταν μεταδοτικότατη και πάντα έτοιμη να απαντήσει σε όλες τις απορίες.

Άντρια Ιωακείμ, Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου

 

Ήταν ένα εξαιρετικό σεμινάριο! Αποκτήσαμε πολλές χρήσιμες γνώσεις, άμεσα Εφαρμόσιμες από το Πανεπιστήμιο Κύπρου! Σας ευχαριστούμε Κύριε Μουζούρη!

Προσωπικό Πανεπιστημίου Κύπρου

 

Ήταν πολύ καλό και βοηθητικό σεμινάριο. Η εκπαιδεύτρια δημιουργεί ένα πολύ καλό περιβάλλον, μία όμορφη ατμόσφαιρα! Μάθαμε πώς να έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση και να εμπιστευόμαστε τους εαυτούς μας.

Alexandrina Buceatchi, AA Georghiou Law Firm LLC

 

Αγαπητέ κύριε Μουζούρη,
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την εξαίρετη παρουσίαση σας στo σημερινό μας ολιγόωρο εκπαιδευτικό «εργαστήρι», για το θέμα του σκοπού και των στόχων του Συστήματος Αξιολόγησης Προσωπικού. Με τρόπο παραστατικό, πρακτικό, τεκμηριωμένο και με πλήρη σεβασμό στο διάλογο, έχετε, κατά την άποψη μου, ικανοποιήσει πλήρως τις προσδοκίες των συμμετεχόντων.
ΥΓ:  Ευχαριστώ, επίσης, τους συναδέλφους του Τμήματος Προσωπικού & Διοίκησης για τη διοργάνωση αυτής της χρήσιμης εκπαιδευτικής δραστηριότητας.

Ονησιφόρος Ονησιφόρου, Διευθυντής Εσωτερικού Ελέγχου

 

Ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που μου έδωσε τις απαραίτητες γνώσεις όσο αφορά την Διοίκηση Επιχειρήσεων. Το πρόγραμμα που σχεδιάστηκε από την CONICON ήταν πολύ καλό και επιπλέον οι εκπαιδευτές ήταν άριστα καταρτισμένοι από πλευράς γνώσεων σε όλα τα θέματα, χρησιμοποιούσαν αποτελεσματικές μεθόδους διδασκαλίας και πολλά πρακτικά παραδείγματα.

Αγάθη Κόνιζου

 

Τα πλεονεκτήματα ήταν πάρα πολλά αλλά πιστεύω το κυριότερο είναι  η εγγραφή στο μεταγενέστερο στάδιο στον Οργανισμό στην Αγγλία, που αυτό από μονό του είναι για εμένα ένας στόχος

Βασιλική Ομήρου, AN.O CONSTRUCTIONS & DEVELOPERS LTD

More General Clients Testimonials

Survey

Do you feel that communication is a two-way process in your organization?

View Results

Loading ... Loading ...

Πως μπορούμε να Συμβάλουμε;

Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς ή την επιχείρηση σας

Seminars & events

Events in Φεβρουάριος 2023

Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυριακή
2023 01 30
2023 01 31
2023 02 01
2023 02 02
2023 02 03
2023 02 04
2023 02 05
2023 02 06
2023 02 07
2023 02 08
2023 02 09
2023 02 10
2023 02 11
2023 02 12
2023 02 13
2023 02 14
2023 02 15
2023 02 16
2023 02 17
2023 02 18
2023 02 19
2023 02 20
2023 02 21
2023 02 22
2023 02 23
2023 02 24
2023 02 25
2023 02 26
2023 02 27
2023 02 28
2023 03 01
2023 03 02
2023 03 03
2023 03 04
2023 03 05

Testimonials

Πολύ ενδιαφέρον και εποικοδομητικό σεμινάριο το οποίο μας έμαθε να εξυπηρετούμε καλύτερα τους πελάτες μας και ειδικά τους απαιτητικούς και θυμωμένους πελάτες. Η Κα. Χριστοφή ήταν πολύ καλή και βοηθητική.

Τάσος Θεοφάνους (Chef) Nestor Hotel Ayia Napa