Διαχείριση Απόδοσης με Εξαιρετική Ηγεσία και Συστατικά Αποτελεσματικότητας που προσθέτουν αξία στην επιχείρησή σας

Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of The Portal Sprinter 1

Η αλήθεια είναι ότι το 80+% των συστημάτων αξιολόγησης της απόδοσης που συναντώ είναι άχρηστα και στην πραγματικότητα δημιουργούν περισσότερα προβλήματα παρά την προσθήκη οποιασδήποτε αξίας και ένα άλλο 10% δεν έχει κρίσιμες παραμέτρους ενσωματωμένες στο σύστημα και την κουλτούρα , προκειμένου να προσθέσουν πραγματική αξία στην επιχείρηση.

Γιατί; Και τι να κάνετε για να το αλλάξετε αυτό;

Για να έχετε ένα αποτελεσματικό σύστημα διαχείρισης απόδοσης απαιτεί να έχετε ένα καλά σχεδιασμένο και αντικειμενικό πλαίσιο KPIs(μετρήσιμων κριτηρίων  απόδοσης) που θα βασίζεται σε ένα όμορφα σχεδιασμένο σύνολο ευθυγραμμισμένων εταιρικών στόχων που βασίζονται σε ένα σύνολο από όμορφα σχεδιασμένες, με γνώμονα τις επιδόσεις και ευθυγραμμισμένες,  λειτουργικές στρατηγικές που βασίζονται σε ένα όραμα με γνώμονα την απόδοση, αποστολή και αξίες (η αποστολή, το όραμα, οι αξίες και οι στρατηγικές δεν είναι μόνο όμορφες λέξεις που τοποθετούνται πάνω σε ένα χαρτί κρεμασμένο στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου  ή στο About Us στις ιστοσελίδες. Περιέχουν τις απαντήσεις και τις πεποιθήσεις σε σημαντικές ερωτήσεις και είναι μοναδικές για κάθε οργανισμό).

Και επειδή όλα τα παραπάνω είναι καθοδηγούμενα από ανθρώπους, πρέπει να εγκαταστήσετε μια εταιρική δομή με γνώμονα τις επιδόσεις, η οποία αναπτύσσεται σε μια λειτουργική δομή βασισμένη στην απόδοση, συμπεριλαμβανομένων των προδιαγραφών απόδοσης εργασίας. ΟΧΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Τέλος, χρειάζεται να  εγκαταστήστε ένα πλαίσιο αναφοράς, λογοδοσίας και επικοινωνίας και ένα σύστημα αξιολόγησης της απόδοσης. Τότε θα έχετε τα συστατικά μιας κουλτούρας επιδόσεων.

Τότε και μόνο τότε μπορείτε να έχετε μια αρκετά καλή ιδέα για τα επίπεδα απόδοσης από την κορυφή μέχρι κάτω στην ομάδα και, όπου είναι απαραίτητο, σε ατομικό επίπεδο. Στη συνέχεια, μπορείτε να συνδέσετε τη συνολική επιχειρηματική απόδοση με την ομαδική και ατομική απόδοση. Στη συνέχεια, μπορείτε να αξιολογήσετε και να προσδιορίσετε όμορφα και αντικειμενικά τα άτομα με υψηλή απόδοση, τα επίπεδα ικανοτήτων και να παρέχετε,  εξορθολογείτε και ευθυγραμμίζετε  αποτελεσματικά τους πόρους.

Στη συνέχεια, μπορείτε να σχεδιάσετε ένα όμορφο σύστημα θετικών και αρνητικών κινήτρων, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος αμοιβών που βασίζεται σε μια αντικειμενική απόδοση και όχι μόνο σε μια γνώμη. Τα άτομα υψηλών αποδόσεων σε κάθε επιχείρηση, αγαπούν αυτό το σύστημα. Και μαντέψετε? Τα άτομα με χαμηλή απόδοση, το μισούν!

Αντί για τα παραπάνω, πολλές οργανώσεις μέσω του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού, τραβούν ένα πρότυπο αξιολόγησης από το συρτάρι τους ή βρίσκουν ένα μέσο π.χ.  google και κάνουν κάποιες αλλαγές σε μια προσπάθεια να το προσαρμόσουν στην εταιρεία τους και στη συνέχεια να αρχίσουν να το εφαρμόζουν. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. Πληρώνουν τεράστια χρηματικά ποσά για εργασίες πάνω σε χαρτί( η σε ηλεκτρονικό μέσο ), administration, και πολλή ώρα από όλους για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία χωρίς κάποια αξιοσημείωτη αξία. Στην πραγματικότητα, συχνά το σύστημα δημιουργεί περισσότερα προβλήματα παρά λύσεις.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΠΙΡΙΝΕΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ!

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα δηλώστε συμμετοχή στο Πρόγραμμα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού

Yiannakis Mouzouris
Strategy and Performance Management
Expert / Business Consultant / Trainer
B.Sc. Mechanical Engineering
M.Sc.Engineering Management, US

Survey

What is your Work most important Motivator?

View Results

Loading ... Loading ...

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΜΕ ;

Για να συζητήσουμε για το πώς μπορεί η ομάδα μας να συμβάλει να επιτύχει η επιχείρηση σας τα επιθυμητά αποτελέσματα , παρακαλώΕπικοινωνήστε μαζί μας ►

ΓΝΩΜΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Εξαιρετικά υποβοηθητικό για κάθε υπεύθυνο άτομο ανεξαρτήτως οργανισμού. Υπήρξε χρήση ζωντανών παραδειγμάτων από την καθημερινότητας για διευκόλυνση στην θεωρεία. Ο κος. Μουζούρης ήταν πάρα πολύ καλός. Μεταδοτικός, ενθουσιώδης και κρατούσε συνεχώς ψηλά το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων.

Read more
Βασίλης Θουκυδίδης, P.M.G.TH Odion Archangelou Ltd

Photo Gallery

Attend one of our seminars!

Έργα Συμβουλευτικής Πελατών

Conicon Client Story - Business Process Optimization