Βασιλική Χριστοφή – Applied Communication, Soft Skills and PR Specialist, NAMA Certified: Anger Management Specialist and CCIS Crisis Intervention Specialist – Trainer & Coach, B.A. Applied Communication, UK

new profile picture Vasiliki Christofi
Vasiliki Christofi, Applied Communication, Soft Skills and PR Specialist, NAMA Certified: Anger Management Specialist and CCIS Crisis Intervention Specialist – Trainer & Coach, B.A. Applied Communication, UK

Η  Βασιλική Χριστοφή, είναι κάτοχος πτυχίου BA στην Εφαρμοσμένη Επικοινωνία (Επικοινωνιολόγος) από το London Metropolitan University, U.K. με ειδίκευση στις Δημόσιες Σχέσεις και στην Επικοινωνία των δύο φύλων.

Παράλληλα είναι κάτοχος του Διπλώματος “Business Management Programme” του Institute of Leadership and Management Αγγλίας, Εγκεκριμένη Εκπαιδεύτρια του Ινστιτούτου Ηγεσίας και Διοίκησης Αγγλίας και Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Είναι η μοναδική NAMA (National Anger Management Association) Certified: Anger Management Specialist and CCIS Crisis Intervention Specialist σε Κύπρο και Ελλάδα.

Πρόσθετα έχει κάνει ειδική εκπαίδευση στην Διαχείριση Θυμού & Μη Λεκτική Επικοινωνία : Face Micro Expressions and Subtle του Logan Group USA και Paul Ekman, USA αντίστοιχα.

Τα τελευταία 9 χρόνια εργάζεται στην Conicon ως Εκπαιδεύτρια , Προσωπική Σύμβουλος / Καθοδηγήτρια και Υπεύθυνη Κατάρτισης και παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, καθοδήγηση και συμβουλευτική στους τομείς εξειδίκευσής της στην Κύπρο και στο εξωτερικό με έμφαση σε θέματα Επικοινωνίας και Προσωπικής Ανάπτυξης, Γλώσσα του σώματος, Διαχείρισης Συγκρούσεων , Διαχείριση Θυμού με πελάτες , Ενίσχυση της Επαγγελματικής εικόνας (Image Building) ,Δημόσιες Σχέσεις, Διοργάνωση Εκδηλώσεων σε αριθμό επαγγελματιών από όλους τους τομείς, όπως εργαζομένους, στελέχη, ασφαλιστές, υπεύθυνους Εξυπηρέτησης Πελατών και άτομα τα οποία ενδιαφέρονται να αναπτύξουν τις διαπροσωπικές τους ικανότητες.

Βίντεο με αποσπάσματα από σεμινάρια της Βασιλικής Χριστοφή θα βρείτε εδώ

More seminar videos

Η Βασιλική είναι προσκεκλημένη Ομιλήτρια σε Συνέδρια ,Τηλεοπτικές και Ραδιοφωνικές Εκπομπές όπου καλείται να αναλύσει το προφίλ ατόμων την Επικαιρότητας μέσα από την Γλώσσα του Σώματος, Διαχείρισης συγκρούσεων, θυμού ,Επικοινωνίας, επικοινωνίας των δυο φύλλων και να δώσει συμβουλές σχετικά με τους τρόπους ανάπτυξης των πλέον σημαντικών διαπροσωπικών ικανοτήτων στις οποίες έχει εξειδίκευση.

Αποσπάσματα από τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές με προσκεκλημένη την Βασιλική Χριστοφή θα βρείτε εδώ

More videos

Επιπρόσθετα είναι αρθρογράφος σε θέματα του τομέα εξειδίκευσης της.

Άρθρα της Βασιλικής Χριστοφής θα βρείτε εδώ

More articles

Blog posts της Βασιλικής Χριστοφής θα βρείτε εδώ

More blog posts

Καταληκτικά η Βασιλική έχει την ικανότητα να αναγνωρίσει και να πείσει άτομα να υιοθετήσουν στάσεις και συμπεριφορές που βοηθούν στην Ανάπτυξη της Διαπροσωπική τους Ικανότητα και ως αποτέλεσμα αυτού είναι εν ενεργεία Προσωπική Σύμβουλος / Προπονήτρια σε άτομα σε διάφορες Εταιρείες στα θέματα της ειδικότητας της.

Μελέτες περίπτωσης Έργων Προσωπικής Καθοδήγησης θα βρείτε εδώ

Ανάπτυξη Επικοινωνιακών Δεξιοτήτων

Ανάπτυξη Επικοινωνιακών Δεξιοτήτων

Η Εργασία: Η συγκεκριμένη εργασία προήλθε από το άτομο το ίδιο, καθώς δυσκολευόταν στην σωστή έκφραση του λόγου αλλά και γραπτή επικοινωνία με πελάτες και συνεργάτες. Μέσα από την συνάντηση που είχα αναγνώρισα την αδυναμία στην επικοινωνία για τα συγκεκρι...
Βελτίωση και Ανάπτυξη Επικοινωνίας στο Επαγγελματικό Περιβάλλον (Επαγγελματική Συμπεριφορά, Εξυπηρέτηση και Βελτίωση στις Πωλήσεις)

Βελτίωση και Ανάπτυξη Επικοινωνίας στο Επαγγελματικό Περιβάλλον (Επαγγελματική Συμπεριφορά, Εξυπηρέτηση και Βελτίωση στις Πωλήσεις)

Η Εργασία: Το συγκεκριμένο θέμα προήλθε από την Διεύθυνση της εταιρείας στην οποία εργάζεται το άτομο. Μετά την συνάντηση που είχα με το άτομο αυτό, αναγνώρισα ότι χρειάζεται βελτίωση στην επικοινωνία (διαπροσωπική ικανότητα γλώσσα του σώματος προφ...
Ενίσχυση Επαγγελματικού Προφίλ  (Image building) και Ικανοτήτων Παρουσίασης

Ενίσχυση Επαγγελματικού Προφίλ (Image building) και Ικανοτήτων Παρουσίασης

Η Εργασία: Το άτομο ήρθε αρχικά να κάνει καθοδήγηση για βελτίωση των ικανοτήτων παρουσίασης και εξελικτικά να ενισχύσει και να εδραιώσει το επαγγελματικό του προφίλ τον τομέα του ενδιαφέροντος του που ήταν να διαπρέψει ως Blogger και Παρουσιάστρια. ...
Εξαιρετική Εξυπηρέτηση Πελατών σε ένα Νέο Θεματικό Εστιατόριο

Εξαιρετική Εξυπηρέτηση Πελατών σε ένα Νέο Θεματικό Εστιατόριο

Η Εργασία: Η εργασία αρχικά περιλάμβανε την ανάπτυξη των προτύπων εξυπηρέτησης (λεκτικά και γλώσσα του σώματος) σε όλα τα στάδια από την υποδοχή μέχρι τον αποχαιρετισμό του Πελάτη. Ακολούθως το προσωπικό πρώτης γραμμής πέρασε από έντονη και επί τω έρ...
Χτίσιμο Αυτοπεποίθησης σε Ανήλικα Παιδιά και Γονείς

Χτίσιμο Αυτοπεποίθησης σε Ανήλικα Παιδιά και Γονείς

Η Εργασία: Μέσα από την πρώτη συνάντηση που είχαμε με την μητέρα και τα δύο της παιδία ηλικίες 9 και 14 χρονών όπου αντιλήφθηκα ότι το βασικό θέμα ήταν η έλλειψη αυτοπεποίθησης η οποία βέβαια προερχόταν από τους γονείς και εξελισσόταν  στα παιδιά, ακολ...
More Personal Coaching Clients Stories

Η  Βασιλική θεωρείται από τις πλέον μεταδοτικότερες και αποτελεσματικότερες εκπαιδεύτριες κάτι το οποίο μπορεί να διαπιστωθεί μέσα από τις Γνώμες των Πελατών από προηγούμενα προγράμματα κατάρτισης και περιπτώσεις προσωπικής καθοδήγησης (coaching).

Τι είπαν Πελάτες για την Βασιλική Χριστοφή θα βρείτε εδώ

Το σεμινάριο είναι απίθανο, ότι έμαθα για την Γλώσσα του Σώματος θα μου είναι χρήσιμο για πάντα. Η Βασιλική είναι απίθανη εκπαιδεύτρια, παρευρέθηκα και σε άλλο σεμινάριο της πρόσφατα και είναι απλά καταπληκτική σε αυτό που κάνει!!!

Νικόλας Κούρος, P. L. Novocer Agencies Ltd

 

Ευχάριστο Πρόγραμμα! Με βοήθησε προσωπικά να θέσω τους προσωπικούς μου στόχους και να προσπαθώ να τους υλοποιήσω τηρώντας τα χρονοδιαγράμματα που έχω καθορίσει. Έχω μάθει να χρησιμοποιώ όσα διδάχτηκα σε σχέση με την διοίκηση γραφείου, την επικοινωνία καθώς επίσης και το πώς να διαχειρίζομαι τις συγκρούσεις και τις διαφωνίες στον χώρο εργασίας μου. Ευχαριστώ και τους δύο εκπαιδευτές για τον χρόνο που αφιέρωσαν και την υπομονή που έδειξαν.

Καλή Συνέχεια.

Εύα Βούρκα, Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας

 

Πολύ καλό πρόγραμμα κατανοητό και με πολλά παραδείγματα. Υπήρχε συζήτηση μεταξύ των παρευρισκόμενων. Άριστη η Κα. Χριστοφή!!! Ευχάριστη προσωπικότητα με πολλές γνώσεις στο αντικείμενο της!

Μαρία Παπαγεωργίου, ΙΔΕΚ

More testimonials

Survey

What is your Work most important Motivator?

View Results

Loading ... Loading ...

Πως μπορούμε να Συμβάλουμε;

Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς ή την επιχείρηση σας

Seminars & events

Φεβρουάριος 2021
Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυριακή
2021 02 01 2021 02 02 2021 02 03 2021 02 04 2021 02 05 2021 02 06 2021 02 07
2021 02 08 2021 02 09 2021 02 10 2021 02 11 2021 02 12 2021 02 13 2021 02 14
2021 02 15 2021 02 16

Category: GeneralLive Online Training – Διαχειριστείτε Αποτελεσματικά τις Συγκρουσιακές Καταστάσεις και τον Θυμό των Πελατών

2021 02 17 2021 02 18 2021 02 19 2021 02 20 2021 02 21
2021 02 22 2021 02 23 2021 02 24

Category: GeneralMini Series 1 - 10 Τρόποι για να Απαλλαχθείτε από τα Κουτσομπολιά και τις Φήμες στον Εργασιακό Χώρο

2021 02 25

Category: GeneralΣεμινάριο Λεμεσός – Event Management – Βήμα με Βήμα η Διοργάνωση μιας Επιτυχημένης Εκδήλωσης

2021 02 26 2021 02 27 2021 02 28

Testimonials

Πολύ καλό πρόγραμμα κατανοητό και με πολλά παραδείγματα. Υπήρχε συζήτηση μεταξύ των παρευρισκόμενων. Άριστη η Κα. Χριστοφή!!! Ευχάριστη προσωπικότητα με πολλές γνώσεις στο αντικείμενο της!

Μαρία Παπαγεωργίου, ΙΔΕΚ